Estetica Dentara

Cosmetica si estetica dentara sunt discipline ale medicinii dentare dedicata artei si stiintei de a reda zambetul natural al unei persoane, imbunatatindu-i imaginea si respectul de sine, redandu-i starea de bine in ansamblu. Este ideala pentru pacientii ce-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Traim vremuri in care reusesc de cele mai multe ori cei energici, sanatosi si frumosi. Noile tehnologii fac ca refacerea zambetului perfect si natural sa fie accesibil majoritatii. Cu toate acestea, nu uitati ca imaginea genereaza succesul, iar o imagine frumoasa devine perfecta cu un zambet perfect.
TEHNOLOGIA PUSA LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA PENTRU IMBUNATATIREA ASPECTULUI DENTITIEI ESTE VARIATA SI DIFERA DE LA CAZ LA CAZ, IN FUNCTIE DE NECESITATILE SI CERINTELE FIECARUI PACIENT :

TEHNICA TRATAMENTULUI DE CANAL
->fatete din portelan (inclusiv pentru cazurile de discromii)
->obturatii fizionomice - plombe invizibile
->lucrari de portelan pe zirconiu si integral ceramice (pentru cei care isi doresc reconstituirea celui mai natural zambet posibil)
->alte tratamente de cosmetica dentara cum ar fi - reconturarea gingiilor - alungirea coronara - incrustratiile si bijuteriile dentare
 

FATETELE


Fatetele sunt cele mai estetice lucrari dentare. Atunci cand dintii din fata sunt foarte patati, ciobiti, fisurati, fracturati, spatiati sau de forme neplacute putem folosi cu succes fatetele dentare.

COROANE SI PUNTI


Daca dintii sunt ireversibili compromisi, cand coroanele sunt fracturate sau distructia este foarte mare, cand culoarea este cu totul inacceptabila sau forma lasa mult de dorit, ei pot fi imbracati de catre medic in coroane total fizionomice din portelan cu sau fara suport metalic. Lipsa anumitor dinti poate fi inlocuita prin punti dentare sau coroane pe implanturi.