Implanturi Dentare

Increderea in dintii tai afecteaza felul in care relationezi, atat personal cat si profesional.
Iti ascunzi zambetul pentru ca ai dinti lipsa?
Stomatologia moderna ofera metode performante de restaurare a danturii, iar inovatiile in acest domeniu redau sanatatea si frumusetea dintilor intr-un mod atraumatic pentru pacienti. Dintii tai nu-ti ofera siguranta sau ai probleme la mestecat?
Desi statisticile arata ca tot mai multe persoane isi pastreaza dintii si la varsta a treia, exista totusi motive pentru care acestia sunt pierduti: boli sistemice sau accidente. Dupa ce ani la rand singura posibilitate de restaurare a fost puntea dentara sau protezele, o noua optiune a revolutionat stomatologia: implantul dentar.

 

Implantul dentar
Implantul dentar este este o piesa protetica biocompatibila, propriu-zis un surub de titan cu suprafata tratata special pentru a facilita osteointegrarea (acceptarea corpului strain de catre organism). Un implant dentar este o piesa protetica biocompatibila, trecand prin cele mai meticuloase controale sanitare, de la fabricare si pana la plantarea acestuia in osul pacientului. Este o piesa de mare precizie, conceputa sa reziste la sarcini considerabile, cum ar fi miscarile executate de falci in timpul mestecarii. Acesta trebuie sa indeplineasca perfect cerintele mecanice pentru partea protetica (coroana ce va fi atasata pe implant).